Seks Dengan Bohsia Subang

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

jari-jari beliau yang basah melekit dengan air puki Jem dan Zai masukkan jari dia dalam mulut Jem. Jem menghisap jari Zai dengan...

Kisah Ngentot Antara Seorang RT Dengan Gadis (warganya)

Wednesday, July 22nd, 2015 - Cerita Sex

godanya waktu menghirup kemaluanku yang kurawat dengan apik dengan sabun pembersih wanita. Sesaat kemudian kurasakan benda yang lunak dan basah menggelitik memekku,...

Kisah Ngentot Dengan Terapi Salon Pijat Plus

Saturday, July 18th, 2015 - Cerita Sex

Sebuah kisah bercinta atau ngentot (ML) dengan pekerja salon (terapis) yang mana menyediakan jasa pijat dan lalu karena nafsu berakhir dengan hubungan...

Main Dengan Bini Askar

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

...beli ntah! So aku pun control handsome, senyum sikit dan dengan gentlemen-nya menawarkan diri tolong bawakan beg plastik tu……..dengan senyuman yang sungguh...

Main Dengan Bos Perempuan

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

...bermesra dengan aku sebab dia tak puas dengan suaminya yang sibuk dan jarang ada dirumah. Aku hanya tersenyum dan memberanikan diri memegang...

Seks Dengan Budak Negro

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

basah kuyup sebab cipap aku mengemut tak henti-henti. Aku beritahu budak tersebut, konek dia berfungsi dengan baik. Itu dengan tangan, kataku. Tiga...

Hangatnya Tubuh Bibiku (Pengalaman Pertama Dengan Istri Paman)

Wednesday, July 22nd, 2015 - Cerita Sex

...matanya sedikit terpejam. Lalu aku balas dengan meremas buah dadanya yang masih kenyal dan menggemaskan. Dan setelah aku berhasil melucuti daster Bi...

Rosmah Seks Part 2

Monday, November 9th, 2015 - Cerita Lucah

dengan kaki maka lagi dekatlah tangan Cikgu Ramli dengan alur merkahnya. Cikgu Ramli bila dirasa tangannya dikepit dan tidak dapat bergerak akan...

Sabariah Suruh Singh Isap Biji Kelentit

Tuesday, December 1st, 2015 - Cerita Lucah

dengan lena. Aku terjaga setelah terasa balakku di-ramas-ramas dengan tetek kak Sabariah menghempap muka ku. Aku terus menyonyot tetek-nya dengan rakus dan...

Pengalaman dengan Kak Imah

Monday, November 9th, 2015 - Cerita Lucah

tekan lagi sampai habis”. Aku terus menekan batangku ke dasar vagina Kak Imah, terasa kehangatan lubangvagina Kak Imah dan juga air vagina....

Cerita Mak Datin Main Dengan Driver

Sunday, November 8th, 2015 - Cerita Lucah

Cerita begini…aku keje sebagai driver seorang dato’ kat damansara. Dato’ ni selalu sibuk dengan bussiness dia. Datin pulak selalu kena tinggal seorang...

Din Dan Timah

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

...Ku keluar bilik dengan perlahan dan mengintipnya.. Sedang aku berjalan dengan perlahan menghala biliknya, aku rasa saperti ada orang memerhatikan aku. Memang...