Cerita Lucah Mee Bandung

Tuesday, September 13th, 2016 - Cerita Lucah

Ni Dia Mee Bandung punya cerita… Untuk beberapa tahun, Ahmad Suffian telah mengadakan hubungan sulit dengan orang gajinya, Sutina… Suatu hari, Sutina...

Novel – Si Jalang Seks [akhir]

Thursday, September 8th, 2016 - Cerita Lucah

Aku akhirnya menerima surat rasmi daripada JPA yang meminta aku memasuki kampus Intan bagi mengikuti kursus PTD untuk sesi pengambilan tahun hadapan....

Sabariah Suruh Singh Isap Biji Kelentit

Tuesday, December 1st, 2015 - Cerita Lucah

Sudah hampir seminggu aku berada di-UM tetapi ingatanku tetap kepada kak Sabariah yang memiliki body yang solid, tetek yang pejal dengan size...

Pak Aji Henjut Pantat Tipah Untuk Bayaran Hutang

Monday, November 30th, 2015 - Cerita Lucah

Sudin baring di-sofa di-ruang tamu sambil merenung siling rumah sewa kami yang telah tiga bulan tidak di-jelaskan bayaran sewa-nya. Wajah-nya muram memikirkan...

Zaman sekolah

Saturday, November 28th, 2015 - Cerita Lucah

Semuanya berlaku ketika aku bersekolah di Kelang. Tahun itu aku sedang bersiap menduduki peperiksaan SPM. Aku tinggal di asrama. Sememangnya sejak mula...

Citer Lucah Zila Oh Zila

Saturday, November 28th, 2015 - Cerita Lucah

Aku merupakan seorang guru komputer di sebuah kedai komputer di Perlis. Dah empat bulan bekerja di situ. Boleh kira aku ni expertlah...

Perempuan Melayu Vs Lelaki Cina

Saturday, November 28th, 2015 - Cerita Lucah

Sepanjang cikgu Khir pergi kursus, aku gelabah tak terkira. Nafsu aku selalu membuak-buak merindui tubuh ku di perlakukan seperti sundal. Hari tu...

Tembak Dalam Bini Orang

Wednesday, November 11th, 2015 - Cerita Lucah, Melayu, Video Lucah

Nonton dan muat turun video lucah Tembak Dalam Bini Orang. Download Video Tak berapa lama dulu, aku berjaya melampiaskan nafsuku dengan bini...

Dirogol Lelaki India

Monday, November 9th, 2015 - Cerita Lucah

Bagi menyambut harijadi yang ke-25 baru-baru ini aku telah membuat perancangan yang belum pernah aku laksanakan. Tidak seperti lazimnya kali ini aku...

Rosmah Seks Part 2

Monday, November 9th, 2015 - Cerita Lucah

Hari itu seperti biasa Rosmah balik dari sekolah keseorangan sejak kejadian dia dan Syukor minggu lepas. Dalam perjalanan balik ke rumah tiba-tiba...

Rosmah Seks Part 1

Monday, November 9th, 2015 - Cerita Lucah

Peristiwa ini berlaku sekitar di awal tahun 80an di sebuah perkampungan tepi sungai di Negeri Pahang. Samada kisah ini benar atau rekaan...

Sayang suamiku sayang

Monday, November 9th, 2015 - Cerita Lucah

hello semua… korang mesti nak tau kan pasal pengalaman aku kan? well…sebenarnya waktu tu umur aku 19 thn. aku telah dijodohkan ngan...